Olguţa Vasilescu, în război cu Sebastian Lăzăroiu: Pe distrusul ăsta care bagă fake-news-uri în plină stare de urgenţă nu îl controlează nimeni la cap?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru Lia Olguţa Vasilescu a avut o reacţie foarte dură la un atac venit din partea fostulului consilier prezidenţial şi ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu.

„Pe distrusul asta care baga fake-news-uri in plina stare de urgenta nu il controleaza nimeni la cap?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Reacţia fostului ministru al Muncii a avut loc după ce, anterior, Sebastian Lăzăroiu a avut un atac la adresa Liei Olguţa Vasilescu. 

„Această dihanie, numită PSD, trăieşte numai din panică şi din mizeria amărâţilor. Că e Dragnea sau Ciolacu la conducerea lor, nici nu contează. Partidul ăsta este un parazit care înfulecă spaimele oamenilor şi le scuipă înapoi multiplicate. Nu urmăreşte un scop anume, o face din instinct. Acum câteva zile panicau lumea că se raţionalizează alimentele, trimiţându-şi la cozi şi la buluceală electoratul tradiţional, cel mai vulnerabil la virus”, a scris pe Facebook Lăzăroiu.  

Fostul consilier prezidenţial a dat exemplu de dezinformare.  „Azi circulau o altă gogomănie, că Iohannis „îşi schimbă sângele” la spital (probabil şi-l schimba pe ăla nemţesc cu unul vietnamez). PSD e cel mai mare pericol pentru siguranţa naţională. Ei au devalizat bugetul timp de trei ani ca să stăm ca proştii azi şi să nu avem cu ce ajuta economia, ei vor să profite de criza asta (deşi n-au idee cum) prin panici induse şi propagandă neagră”, a completat Lăzăroiu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite