Olguţa Vasilescu, ironii la adresa ministrului PNL Ion Ştefan: Trimitem un logoped să ajute la citit?

Olguţa Vasilescu, ironii la adresa ministrului PNL Ion Ştefan: Trimitem un logoped să ajute la citit?

Lia Olguţa Vasilescu se războieşte cu miniştrii PNL

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu l-a taxat pe ministrul Dezvltării, Ion Ştefan, care, în şedinţa de guvern, nu a reuşit să pronunţe PNDL, program dedicat dezvoltării locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Specialistul PNL al zilei, care nici nu poate pronunţa un program gândit, pus în practică şi finanţat de PSD şi care a însemnat 16.000 de proiecte de infrastructură locală în ultimii ani: şcoli, grădiniţe, drumuri, alimentari de apă, canalizare etc. A găsit şi el 6 proiecte în neregulă din 16.000 şi pentru asta trebuie închis programul. Atât îi duce mintea... Domnule ministru, vedeţi că aveţi o hârtie de semnat pentru Colegiul Carol şi Opera Română din Craiova. De prin noiembrie e pe masă la semnat. Trimitem un logoped să ajute la citit?“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, după ce ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, nu a reuşit să pronunţe PNDL. 

Ion Ştefan: PNLD, PNLD 2, PN...

Ministrul Dezvoltării Regionale, Ştefan Ion, s-a chinuit secunde bune să pronunţe cuvântul „PNDL“, acronim pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Vorbind despre situaţia lucrărilor prin PNDL, Ştefan Ion a intrat într-un impas când a trebuit să pronunţe acronimul, chinuindu-se câteva secunde să îl spună corect: „Pentru PNLD, PNLD 2, PNDL 2, PN, PNDL 2. Ocupându-mă mai mult de PNL...(râde)...”.

Imediat după acest moment stânjenitor, premierul Ludovic Orban a exclamat: „Spuneţi, vă rog, domnule ministru!”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: