Olguţa Vasilescu, ironii la adresa ministrului PNL Ion Ştefan: Trimitem un logoped să ajute la citit?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu l-a taxat pe ministrul Dezvltării, Ion Ştefan, care, în şedinţa de guvern, nu a reuşit să pronunţe PNDL, program dedicat dezvoltării locale.

"Specialistul PNL al zilei, care nici nu poate pronunţa un program gândit, pus în practică şi finanţat de PSD şi care a însemnat 16.000 de proiecte de infrastructură locală în ultimii ani: şcoli, grădiniţe, drumuri, alimentari de apă, canalizare etc. A găsit şi el 6 proiecte în neregulă din 16.000 şi pentru asta trebuie închis programul. Atât îi duce mintea... Domnule ministru, vedeţi că aveţi o hârtie de semnat pentru Colegiul Carol şi Opera Română din Craiova. De prin noiembrie e pe masă la semnat. Trimitem un logoped să ajute la citit?“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook, după ce ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, nu a reuşit să pronunţe PNDL. 

Ion Ştefan: PNLD, PNLD 2, PN...

Ministrul Dezvoltării Regionale, Ştefan Ion, s-a chinuit secunde bune să pronunţe cuvântul „PNDL“, acronim pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Vorbind despre situaţia lucrărilor prin PNDL, Ştefan Ion a intrat într-un impas când a trebuit să pronunţe acronimul, chinuindu-se câteva secunde să îl spună corect: „Pentru PNLD, PNLD 2, PNDL 2, PN, PNDL 2. Ocupându-mă mai mult de PNL...(râde)...”.

Imediat după acest moment stânjenitor, premierul Ludovic Orban a exclamat: „Spuneţi, vă rog, domnule ministru!”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite