Olguţa Vasilescu: Hipsterii care au votat în mai dreapta, joi au sărbătorit cu şampanie, iar vineri au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Olguţa Vasilescu a făcut mai multe ironii precum şi atacuri asupra PNL, dar şi Victor Ponta, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. „Ponta a spus că a primit mesaje de la colegi din PSD după moţiune. Eu zic să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre”, a afirmat Olguţa despre fostul său coleg social-democrat.

Olguţa Vasilescu şi-a început discursul cu un atac asupra celor care la europarlamentare au votat cu PNL,

„Sunt convinsă că hipsterii care au votat în mai dreapta, joi au sărbătorit cu şampanie, iar vineri dimineaţă au văzut 1.000 de km de autostradă construiţi de PNL, au văzut spitale regionale construite de guvernarea Iohannis şi au văzut cum au dat năvală investitorii străini. O să vadă cât de curând că o să li se taie veniturile. O să vadă că o să se trească sâmbătă dimineaţă pentru că nu mai e zi liberă. Vom avea noul Guvern marţi, pentru că luni este ultima zi de lucru pentru Iohannis, iar miercuri este prima zi de lucru. Vor tăia pensii şi salarii”, a declarat fostul ministru al Muncii.

Nici Victor Ponta nu a scăpat din rafala de atacuri, şi i-a transmis acestuia „să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre”.


„Am pierdut guvernarea din cauza unui trădător: Victor Ponta ( sala începe să huiduie). (...) Ponta a spus că a primit mesaje de la colegi din PSD după moţiune. Eu zic să se uite în frigider, acolo va găsi urările noastre. Dan Barna, un bărbat înalt ca bradul şi mai era ceva cu gardul dar nu-mi mai amintesc ce”, a mai precizat Olguţa Vasilescu.

Liderul PSD Viorica Dăncilă îşi relansează candidatura la alegerile prezidenţiale, sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 10.000 de social-democraţi, după ce a pierdut guvernarea. Vineri, Dăncilă a ajuns la un armistiţiu cu liderii PSD: baronii vor trage în campanie pentru a duce candidatul PSD în turul doi, însă după alegeri va avea loc un Congres. Rămâi pe adevarul.ro pentru a urmări relansarea candidatului PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite