Olguţa Vasilescu, despre europarlamentare: Nu lingem clanţa la mai marii Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inquam Photos / Bogdan Danescu
Inquam Photos / Bogdan Danescu

Mitingul PSD de la Craiova a fost pigmentat cu declaraţii picante: fostul ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat, cu patimă, că România trebuie să trimită în Parlamentul European patrioţi români.

“Avem nevoie să trimitem în Europa patrioţi români, care să se bată pentru noi acolo, care să nu lingă clanţa la mai marii Europei, aşa cum din păcate au făcut în ultimii ani toţi cei trimişi de PNL şi de PMP acolo. Avem nevoie de această echipă şi ştiu că dumneavoastră o veţi susţine. Nu pot ei bloca atât cât putem noi vota”, a spus Vasilescu.

Fostul ministru a atacat în termeni duri intenţiile PNL, susţinând că, în cazul în care va veni la putere vor tăia salarii şi vor da afară bugetari.

„Domnul Ludovic Orban însuşi ne spune că dacă va veni la guvernare primul lucru pe care îl va face va fi să abroge Legea salarizării. Florian Câţu, care este eminenţa cenuşie a PNL, ne spune că în momentul în care PNL va veni la guvernare printre primele măsuri vor fi daţi afară 500.000 de bugetari şi vor fi îngheţate toate programele sociale ale PSD, ca să analizeze ei cum merge economia. Aceştia sunt oamenii care vor să vină la guvernare şi care ne avertizează dinainte ce o să ni se întâmple”, a mai spus Olguţa Vasilescu, lăudând partidul din care face parte şi realizările sale.

Acesta a afirmat că PSD şi-a ţinut toate promisiunile electorale privind creşterea salariilor, creşterea pensiilor, scăderea şomajului şi măsurile pentru agricultură şi fermieri.

La mitingul PSD organizat la Craiova au fost prezenţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, mai mulţi candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care Rovana Plumb, Victor Negrescu, Dan Nica, Gabriela Zoană, Maria Grapini, Natalia Intontero, Cristian Terheş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite