Olguţa Vasilescu, despre circul PSD de la conferinţa lui Nicuşor Dan: Ce e puişorilor? Nu vă place de Bădulescu?

Olguţa Vasilescu, despre circul PSD de la conferinţa lui Nicuşor Dan: Ce e puişorilor? Nu vă place de Bădulescu?

Olguţa Vasilescu FOTO Arhivă

Fostul consilider de campanie al Vioricăi Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat acţiunile viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu, care vineri dimineaţă a bruiat grobian conferinţa de presă a candidatului dreptei pentru Capitală Nicuşor Dan. „Aţi uitat cum făceaţi când eram noi la guvernare?”, a răbufnit Olguţa Vasilescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ce e puişorilor? Aţi uitat cum faceaţi când eram noi la guvernare? Cum ţipaţi? Cum injuraţi? Cum vă tavăleaţi pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face aşa ceva»? Cereţi respect? Păi o să primiţi respect fix cât aţi arătat şi voi altora...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Reacţia acesteia vine după ce vineri dimineaţă Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.
 
Nicuşor Dan i-a cerut lui Aurelian Bădulescu să respecte distanţa de 2 m. Bădulescu a refuzat, apoi Nicuşor Dan l-a împins. „Acest individ mă împinge cu o violenţă ieşită din comun“, s-a victimizat Bădulescu, care comenta  fiecare propoziţie rostită de candidatul dreptei. 
 
„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD. Am pierdut 4 ani din viaţă şi 4 miliarde de euro”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: