Olguţa Vasilescu, atacuri în rafală la adresa PNL: „Patrioţii de carton”. Ce spune despre Legea Trianonului

Olguţa Vasilescu, atacuri în rafală la adresa PNL: „Patrioţii de carton”. Ce spune despre Legea Trianonului

Lia Olguţa Vasilescu, unul dintre liderii PSD care ies des la atac. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Deputata Lia Olguţa Vasilescu a lansat mai multe critici la adresa PNL, printre acestea fiind faptul că au atacat la CCR Legea Trianonului, iar pe de altă parte faptul că Guvernul Orban nu a venit încă cu un plan de rederesare a economiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cam atat despre patriotii de carton! Acum o luna acuza PSD ca vinde Ardealul, fiindca unul de-al lui plimbase Covidul prin parlament si nu se mai intrunise acesta sa respinga, in prima camera, o mizerie sovina, iar azi anunta ca a atacat la Curtea Constitutionala Legea Trianonului, fix tratatul care ne-a adus Transilvania inapoi la tara mama”, a scris pe pagina sa de Facebook Lia Olguţa Vasilescu. 
 
Reprezentanta PSD a subliniat că Guvernul nu a venit nici până în prezent cu un program clar de relansare economică. 
 
„Bine, Câţule! Pentru cât guvernezi tu de prost, tot PSD e de vina! Si "guvernele socialiste"... Adica cele dinainte de '89! Minunatul vostru program de relansare economica mai apare? Ca au trecut 84 de zile de cand il tot lansati si a trecut si mama pandemiei...Daca situatia nu ar fi tragica, am muri de ras cu astia!”, a competat Olguţa Vasilescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: