Olguţa Vasilescu a început atacurile de mahala. „Câţi nebuni produc la hectar cei de la PNL?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lia Olguţa Vasilescu, coordonarea campaniei candidatului PSD la prezidenţiale, a lansat atacuri dure la adresa mai multor liberali, o parte din ei membri ai Guvernului, cum e cazul ministrului de Finanţe.

„Ministrul Cîţu a iesit azi ca mâţu să miorlăie că vine austeritatea peste români din cauză de PSD, deşi guvernează ei. Cîţu nu îşi cunoaşte nici măcar atribuţiile ca ministru de Finanţe. El mă acuză pe mine, ministrul Muncii, de proastă colectare a contribuţiilor. Apocalipticule, e fix jobul tău ca ministru de Finanţe, pentru asta te plătim! Pregăteşte-ţi blana că văd că te mănâncă”, a scris pe pagina sa de Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

De asemenea, fostul ministru al Muncii a trecut şi la jigniri şi aluzii, printre care şi acelea că ar fuma marijuana, în urma zvonurilor lansate de un fost consilier al ei de la minister. „Ce bani am furat noi? De unde? Cât? Ce fumezi?”, a subliniat Vasilescu, nemulţumită de faptul că PSD-iştii au fost consideraţi parte a unui grup infracţional organizat.

„Câţi nebuni produc la hectar cei de la PNL?“

Următorul luat la ţintă de coordonatoarea campaniei PSD a fost prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, politician cunoscut pentru declaraţiile sale dure la adresa social-democraţilor. Problema Liei Olguţa Vasilescu în cazul Bogdan: ameninţările cu puşcăria. „A ieşit si Rareş Bogdan să ne facă ticăloşi şi să ne ameninţe cu puşcăria! Nu le-a luat mai mult de o săptămână până să iasă şi să ceară puşcărie pentru liderii PSD! De ce suntem ticăloşi şi penali?”, a punctat fostul ministru al Muncii.

A treia persoană care a intrat în vizorul Liei Olguţa Vasilescu a fost un parlamentar de Dolj, Nicolae Giugea, după ce liberalul publicase un mesaj în care susţinea că dintr-un ordin al fostului ministru al Muncii s-au tăiat o parte din pensii. Vasilescu nu a ezitat să-l facă prost. „Câţi nebuni produc la hectar cei de la PNL? Ora si nebunul! V-aţi încurcat la guvernare şi acum căutaţi vinovaţi? Căutaţi-vă prostii din bătătură!”, a afirmat reprezentanta PSD.  De altfel, Lia Olguţa Vasilescu i-a făcut frustraţi pe toţi liberalii, iar pe cei care fac parte din echipa Cabinetului Orban a susţinut că sunt „un guvern de manelişti“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite