Oficial. PSD nu-l vrea pe Tăriceanu candidat comun pentru prezidenţiale. „Acesta alegeri dau startul pentru locale. Vom discuta probabil pentru turul 2“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO Mediafax
Viorica Dăncilă. FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă a explicat, după şedinţa CEx, faptul că persoanele din conducerea PSD nu-l vor pe Călin Popescu Tăriceanu în poziţia de candidat comun pentru prezidenţiale.

„S-a discutat despre varianta susţinerii unui candidat din afară, varianta susţinerii lui Tăriceanu şi modul cum putem acţiona să avem un rezultat mai bun la prezidenţiale. În urma votului  din Comitetul Executivul a reieşit faptul că PSD doreşte un candidat propriu, să fie susţinut de ALDE şi Pro România“, a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv. 

Premierul a completat că liderii din teritoriu au cerut expres o candidatura a unui social-democrat. „Un candidat comun e un candidat mai puternic. Dar, în urma discuţiilor din teritoriu, cu colegii din CEx, aceştia îşi doresc un candidat din PSD. Chiar dacă am obţinut 22,5%, acest partid are un potenţial foarte mare. Alegerile prezidenţiale dau startul alegerilor locale şi e dorinţa PSD să aibă candidat propriu. Vom discuta probabil pentru turul 2“, a mai afirmat Dăncilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite