Odă pentru ministrul Educaţiei din partea lui Claudiu Săftoiu: Anisie, profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Editurii Didactice şi Pedagogice, Claudiu Săftoiu, a scris, pe Facebook, în timpul dezbaterii moţiunii simple împotriva ministrului Educaţiei Monica Anisie, că aceasta este „profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii şi studenţii români” şi că a-i cere demisia înseamnă „să nu vrei educaţie”. Săftoiu face parte şi din echipa de comunicare a ministrului Anisie.

„Să ceri demisia celui mai activ, implicat şi bine intenţionat ministru al Educaţiei din ultimii 30 de ani - profesor de de limba română 20 de ani şi înalt funcţionar în minister, din 2016 - inseamna sa nu vrei EDUCAŢIE, nici azi, nici pentru generaţiile care vin!”, a scris pe contul său de Facebook liberalul Claudiu Săftoiu.  

Director al Editurii Didactice şi Pedagocice, Săftoiu a continuat:  „Monica Cristina Anisie! ❤️, profesorul care înalţă, ca profesor şi ministru, interesul pentru elevii şi studenţii români. Omul potrivit, într-un sistem educaţional profund vulnerabil. Ţin pumnii!!!”. 

Monica Anisie a fost chemată în Parlament ca să răspundă criticilor aduse în cadrul moţiunii simple a PSD şi Pro România.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite