Obiectivele USR-PLUS pentru următoarele alegeri: preşedinte, premier şi primarul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat vineri în cadrul mitingului USR-PLUS din Parcul Izvor din Bucureşti că obiectul alianţei este de a da României preşedintele, primarul Capitalei şi premierul.

Dan Barna a precizat că România „merită mai mult” decât actuala clasă politică şi că ţara noastră a trăit sub „impostura şi hoţia” politicienilor de 30 de ani încoace. În acest sens, liderul USR i-a încurajat pe oameni să iasă duminică la vot, deoarece „avem ocazia pentru mult timp să nu votăm în continuare relele ceva mai mici, ci să votăm o bucată de bine, să votăm Alianţa USR-PLUS", a afirmat acesta, citat de Agerpres.

Preşedintele USR a mai explicat că obiectivul alianţei USR-PLUS este de a da nu doar preşedintele ţării ci şi premierul şi primarul Bucureştiului. Totodată, Barna a relatat că alianţa va oferi oamenilor o alternativă la guvernarea PSD care va arăta „că se poate guverna şi altfel” şi a amintit de iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”.

„Acest 2020 nu este o întâmplare şi nici un design (...) - obiectivul acestei alianţe este să dea României într-un an şi ceva preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul. Şi am făcut această alianţă pentru că trebuie să le dăm oamenilor decenţi din această ţară o alternativă puternică care poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide. Trebuie să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care va arăta să guverneze şi altfel decât PSD, altfel decât USL, nu uităm, sau altfel decât ALDE. România merită spuneam ceva mai bun şi asta va oferi Alianţa USR-PLUS. Suntem mulţi, să nu uitaţi lucrul acesta, 500.000 dintre noi am semnat susţinerea alianţei, 1 milion dintre noi am semnat 'Fără penali în funcţii publice', suntem milioane de oameni şi în urban, dar şi în rural şi români, dar şi maghiari şi sârbi şi nemţi, suntem milioane de oameni cinstiţi, muncitori care ne iubim ţara, care nu vrem să plecăm de aici, dar ne-am săturat de hoţia din politica românească şi, de aceea, facem astăzi politică, fără hoţie, fără hoţie ajungem departe (...) şi facem politică pentru că ne-am săturat de minciuni, incompetenţă şi promisiuni pe care le primim de ani de zile”, a mai punctat Barna.

La finalul discursului, liderul USR a lansat un nou atac asupra PSD, spunând că de trei ani partidul nu a realizat nimic pentru ţară decât să găsească diferite modalităţi de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de puşcărie.

„Este un moment important, pentru că, în loc să primim autostrăzi, spitale sau şcoli, am primit gaz pe 10 august, am primit coduri ale penalilor, am primit infractori eliberaţi din puşcării care fac acum străzile şi locuinţele noastre nesigure. Timp de aproape trei ani nu au făcut nimic altceva decât să încerce să evite să intre Dragnea în puşcărie. Alegerile de pe 26 mai sunt exact despre asta, nu mai putem continua aşa", a conchis Barna.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite