O nouă blondă în politică. Candidata lui Voiculescu la preşedinţie, gafă de proporţii: Suntem împreună cu Rusia parte a NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Ioana Bruynseels FOTO Facebook
Ramona Ioana Bruynseels FOTO Facebook

Candidatul Partidului Puterii Umaniste (formaţiune controlată de Dan Voiculescu), Ramona Ioana Bruyneels, a făcut o gafă luni seară, când, într-o emisiune la Digi24, a afirmat că România şi Rusia sunt „împreună parte a NATO”, şi că cele două ţări ar trebui să continue „exerciţiile militare bilaterale”.

Întrebată despre partenerii din Est ai României, adică Ucraina şi Republica Moldova, Ramona Ioana Bruynseels a afirmat că Rusia este parte a NATO. „Nu îi ignorăm total şi nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară”, a declarat candidatul PRU.

Pe fondul anexării ilegale a Crimeei şi a activităţilor militare din estul Ucrainei din parte Rusiei, relaţiile dintre NATO şi România pe de o parte şi Moscova de cealaltă parte, sunt extrem de reci.

Ramona Bruynseels a terminat Facultatea de Drept şi a absolvit un program în cadrul Universităţii Harvard. După o relaţie de 18 ani, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit în mai 2019 cu Dominic Bruynseels, fostul preşedinte First Bank, mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât ea. Ea şi-a început cariera profesională ca angajat al Direcţiei Juridice din MApN, a ajuns chiar şi consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Potrivit replicaonline, Bruynseels este şi membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

VIDEO Daniel Baiu / Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite