O membră a organizaţiei de femei a PSD a murit la Mamaia. Anunţul, făcut de Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al partidului, că un lider al Organizaţiei de Femei al PSD Timiş a murit în urma unui infarct.

„Astăzi am avut un moment trist. Decesul colegei noastre: vicepreşedintele organizatiei femeilor social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Era pe litoral împreună cu familia din 15 august. A participat la şcoala de vară. În această dimineaţă i s-a făcut rău şi din păcate nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleaţe familiei“, a anunţat premierul într-o conferinţă de presă. 

Dăncilă a făcut anunţul după CEX al PSD de la Mamaia. La momentul infarctului, vicepreşedinta organizaţiei de femei social-democrate din judeţul Timiş nu se afla în pavilionul unde se desfăşoară CEX al PSD.

Anterior, o ambulanţă a fost chemată la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde a avut loc CEX al PSD.

„A fost o solicitare la Pavilionul Expoziţional, pentru trei persoane care acuzau dureri abdominale şi vărsături”, a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al SAJ Constanţa. Potrivit acesteia, trei persoane au primit îngrijiri medicale şi nu au fost duse la spital.

Viorica Dăncilă: Îl vom acţiona în judecată pe preşedinte. Nu am avut niciodată probleme de corupţie, dimpotrivă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite