Nume mari la Comisia SRI: Vor fi audiaţi Tăriceanu, Maior, Coldea şi Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de control al SRI din Parlament, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a confirmat deja prezenţa la audierile de săptămâna viitoare, urmând ca în 27 februarie la comisie să vină George Maior, pe 6 martie Florian Coldea, iar pe 13 martie, "dacă îi permite timpul”, fostul preşedinte Traian Băsescu.

„Săptămâna viitoare, marţi, pe data de 20 februarie va fi invitat la Comisie domnul Călin Popescu- Tăriceanu. Domnia sa a şi confirmat, în acest moment o să îi trimitem şi adresa scrisă. Pe data de 27 februarie să-l invităm la Comisie pe domnul George Maior, urmând ca la o săptămână după, 6 martie, să vină la Comisie domnul Florian Coldea. În săptămâna imediat următoare îi vom propune domnului Traian Băsescu să vină, când îi permite timpul (...) urmând ca pe celelalte persoane despre care s-a vorbit în spaţiul public să stabilim când le invităm”, a declarat Manda la finalul şedinţei Comisiei SRI.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă că a primit invitaţie să se prezinte la comisia SRI de la preşedintele acesteia, senatorul PSD Claudiu Manda, şi că va merge, afirmând că nici nu i-a trecut prin cap să nu se prezinte.

„Am primit o invitaţie de la Claudiu Manda şi am confirmat. Dacă eu clamez că oricine e obligat să se prezinte în faţa comisiilor de anchetă, trebuie să mă prezint şi eu, nici nu mi-a trecut prin cap că aş putea să procedez altfel”, a declarat Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite