Noul Consiliu de Administraţie a TVR, validat de Parlament. Doina Gradea, votată director general

Noul Consiliu de Administraţie a TVR, validat de Parlament. Doina Gradea,
votată director general

Doina Gradea a fost desemnată pentru funcţia de director general al TVR.

Plenul parlamentului a validat miercuri, prin vot, componenţa noului Consiliu de Administraţie a Societăţii Române de Televiziune (SRTV), cu 348 de voturi „pentru” din totalul de 350 de voturi exprimate. Doina Gradea a fost desemnată directorul general al SRTV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plenul reunit al parlamentului a votat, miercuri, componenţa noului Consiliu de Administraţie a TVR, cu 348 de voturi „pentru” şi doar două „împotriva”.

Noii membrii ai Consiliului de Administraţie al SRTV au desemnat-o pe Doina Gradea pentru funcţia de preşedinte-director general, în defavoarea lui Liviu Brătescu, nominalizat de PNL. Nominalizarea Doinei Gradea a fost validată şi de comisiile de cultură din Senat şi Camera Deputaţilor cu 14 voturi „pentru” şi patru „împotrivă”.

Propunerile nominale ale PSD pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune au fost: Doina Gradea (membru titular), Ivaşcu Camelia Oana (membru supleant), Ilieşiu Sorin (membru titular), Dobriţoiu Cristina (membru supleant), Bogdan Ghiţulescu (membru titular), Daniel Tiberius Muşuroi (membru supleant).

PNL i-a nominalizat pe Cristian Vasile Petcu (membru titular), Liviu Brătescu (membru titular) şi pe Cristina Ancuţa Pocora şi pe Radu Carp – membri supleanţi.

USR i-a nominalizat pe Dorin Dan Lazea (membru titular) şi pe Bogdan Victor Ghiu (membru supleant)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: