Noua Cătălina Ştefănescu din PSD. Şeila Abdulamit, fost preşedinte al UNSR, candidat la Camera Deputaţilor pe lista pentru Bucureşti

Noua Cătălina Ştefănescu din PSD. Şeila Abdulamit, fost preşedinte al UNSR, candidat la Camera Deputaţilor pe lista pentru Bucureşti

Şeila Abdulamit, candidat al PSD pentru Camera Deputaţilor. FOTO Facebook Şeila Abdulamit

Liderul PSD Liviu Dragnea vrea să arate că îşi ţine promisiunea de a aduce în Parlament aproximativ 50 de femei inteligente şi frumoase. Una dintre prezenţele feminine de pe lista PSD care atrage atenţia este Şeila Abdulamit, o candidată foarte tânără de pe lista de Camera Deputaţilor de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeila Abdulamit, locul 16 pe lista PSD Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, e absolventă a Facultăţii de Electronica, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei din cadrul Politehnicii Bucureşti. 
 
Şeila a fost secretar şi, ulterior, preşedinte al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, organizaţie din care au venit multe vedete ale PSD, printre care şi Nicu Bănicioiu, potrivit BN24
 
Aceeaşi sursă susţine că tânăra l-ar fi „impresionat” pe Liviu Dragnea acum un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petreut studenţia. De altfel, aceasta apare în înregistrarea video publicată de Dragnea. 
 
Şeila Abdulamit FOTO Facebook
 
Dragnea a promovat şi alte tinere în politică. Cătălina Ştefănescu, deputată de Teleorman în mandatul 2012-2016, e cel mai cunoscut exemplu.
 
Liderul PSD mizează în judeţul său, la aceste alegeri, pe promovarea unor femei în prim planul politicii. Două astfel de exemple sunt fostul prefect Carmen Daniel Dan şi Violeta Răduţ, fost consilier în Primăria Alexandria.  
 
 
 
Liviu Dragnea şi Şeila Abdulamit în camera de cămin unde a locuit şi liderul PSD. FOTO Captură BN24
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările