Nou scandal în USR. Cum îi ironizează Dan Barna şi Cristian Ghinea pe criticii din partid: „Să dai delete la mizerie aia de grup”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte a membrilor USR sunt din nou revoltaţi Dan Barna şi Cristian Ghinea după ce aceştia au vorbit despre posibila desfiinţare a grupului intern de comunicare „Poiana lui Iocan”.

Consultantul lui Allen Coliban la alegerile locale, Radu Hossu, membru al USR Braşov, a publicat filmuleţul cu Dan Barna şi Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe cei doi că sunt primul „despot”, iar al doilea „mefistofelic”. 

„Vă spuneam zilele trecute de Cristian Ghinea ca fiind un personaj mefistofelic. M-am răzgândit. E un personaj de desene animate. Iar Dan Barna este un şef (a nu se confunda cu lider), cu valenţe de despot. Vedeţi aici de ce am avut dreptate să le cer acestor oameni să facă un pas în spate din fruntea USR. Vedeţi aici ce orgolii mari şi ce mize mici discută. Vedeţi aici satisfacţia meschină, generată de frustrările unor vieţi politice dezamăgitoare, faţă de închiderea unui grup de Facebook”, a scris Radu Hossu pe pagina sa de Facebook. 

În filmuleţul prezentat se pot auzi ironiile lui Ghinea şi Barna la adresa criticilor. „Mi se pare fabulos că de trei ani stai şi iei înjurători pe un grup care este al tău. Ia spune, nu ne faci şi nouă o bucurie, să-i dai delete la mizerie aia de grup? A rămas un fel de refugiul nebunilor. Sau asta vrei? 

„E o idee bună. O să mă gândesc” a precizat Barna. Ghinea s-a amuzat de răspunsul preşedintelui USR spunând că acum poate fac un breaking news intern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite