Mai mulţi membri USR-PLUS şi-au anunţat candidatura la funcţii în viitorul Birou Politic printr-o platformă. Darău: „Avem nevoie de curaj la guvernare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irineu Darău FOTO: Captură/ Facebook
Irineu Darău FOTO: Captură/ Facebook

Mai mulţi membri USR-PLUS au lansat marţi o platformă prin care şi-au anunţat candidatura la funcţii în viitorul Biroul Politic al partidului. În cursa pentru şefia formaţiunii a intrat şi senatorul Irineu Darău, care susţine că USR-PLUS are nevoie de curaj la guvernare şi de o identitate clară.

Senatorul Ambrozie-Irineu Darău, candidat la preşedinţia USR-PLUS, a afirmat că între platforma sa şi idealurile acestei echipe a găsit multe puncte comune. 

„Eu susţin dintre toate listele competitoare lista «Împreună» USR –PLUS curaj pentru România. Între platforma mea, între idealurile mele şi idealurile acestei echipe am găsit nişte puncte comune, foarte importante. Cu toţii credem în democraţia internă prin reguli şi instituţii robuste care să asigure evoluţia noastră pe termen lung. Vrem să ne reunim în jurul valorilor. (…) Avem nevoie de curaj la guvernare, avem nevoie de o identitate clară care să reflecte valorile şi promisiunile. Pentru aceste lucruri e nevoie de un partid unit şi de un partid care să funcţioneze pe bază de reguli aplicabile tuturor membrilor”, a transmis Darău.

USR PLUS, singurul partid „capabil să producă reformă”

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a anunţat cu acest prilej că USR-PLUS este singurul partid capabil să producă o reformă profundă a ţării. 

„Suntem singurul partid decis şi capabil să producă acea reformă profundă a ţării, acea reformă care începe de la nivelul administraţiilor locale. (…) Nu este o schimbare uşoară şi este o schimbare rapidă, este o schimbare profundă, o schimbare care se aseamănă cu un maraton şi în care avem nevoie de implicarea şi de răbdarea voastră. Doar împreună putem produce această schimbare”, a afirmat Coliban.

Congresul USR PLUS  va avea loc în octombrie. Pentru conducerea partidului şi-au anunţat candidatura până acum Dan Barna, Dacian Cioloş şi Irineu Darău.

Citeşte şi: Candidat nou la şefia USR PLUS: Avem nevoie de o schimbare, un suflu nou, diferit de cel care a fost în cele două partide până acum - VIDEO

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite