Norica Nicolai acuză că ALDE a fost fraudat la europarlamentare şi că voturile au mers la PMP şi UDMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norica Nicolai FOTO Adevarul
Norica Nicolai FOTO Adevarul

Preşedintele Consiliului Naţional al ALDE, Norica Nicolai, a afirmat într-un interviu pentru DC News că partidul său a fost furat la alegerile europarlamentare din 26 mai şi că ar fi trebuit să obţină cel puţin 15% din voturi.

„ALDE cred că a obţinut la aceste alegeri scorul cu care era creditată în sondaje, însă ceva se întâmplă în alegerile din România după 2004 încoace, dar cu indicii clare de fraudă după 2009. Aştept răspunsul de la această comisie (Comisia specială privind posibilele fraude la alegeri) şi aştept rapid o decizie a guvernului de a trece această încercare de a evita votul multiplu de la STS la AEP.”, a delcarat Norica Nicolai într-un interviu la DC News.

Aceasta a adăugat apoi că e de părere că au fost luate voturi de la ALDE şi au fost date altor partide precum PMP sau UDMR. De asemenea, aceasta a subliniat că este întrebată pe stradă de ce nu a ajuns la Bruxelles.


„Surpriza continuă şi pentru mine când oamenii îmi spun pe stradă că m-au votat şi nu am intrat în Parlamentul European.”, a mai spus Nicolai.

Fostul europarlamentare a vorbit şi despre alegerile prezidenţiale din iarnă şi a precizat că de data asta sondajele „vot avea dreptate” şi că Tăriceanu va obţine cel puţin 16%.

„Eu cred că ALDE şi atunci în 26 mai şi acum are acelaşi scor şi vom vedea în condiţiile în care ne vom lua măsuri la alegerile prezidenţiale, care este scorul ALDE. Cred că de data asta sondajele vor avea dreptate. Îl creditează pe Tăriceanu cu 16%, în niciun caz nu putem vorbi de 4-5%.”, a adăugat liderul ALDE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite