Noi săgeţi la adresa Guvernului Grindeanu: Dragnea, despre absenţa lui Viorel Ştefan la dezbaterile din Cameră pe Legea salarizării: O ofensă!

Noi săgeţi la adresa Guvernului Grindeanu: Dragnea, despre absenţa lui Viorel Ştefan la dezbaterile din Cameră pe Legea salarizării: O ofensă!

Premierul Sorin Grindeanu şi ministrul de Finanaţe Viorel Ştefan nu au fost la votul asupra proiectului Legii salarizării. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a declarat, miercuri, jurnaliştilor că absenţa ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, de la dezbaterea Legii salarizării în Camera Deputaţilor reprezintă „o ofensă”. Liderul social-democraţilor a făcut această declaraţie după ce în plen şi-a cerut scuze pentru absenţa lui Viorel Ştefan.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu e în regulă, este o ofensă“, a spus Liviu Dragnea despre absenţa lui Viorel Ştefan, potrivit agenţiei News.ro De altfel, liderul PSD a declarat că ar fi trebuit să fie prezent întregul Cabinet. „M-aş fi bucurat ca azi să fie prezent tot Guvernul. Probabil că au fost evenimente mai importante pe agendă”, a afirmat Dragnea.

Anterior, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut scuze, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru faptul că ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, nu a venit la dezbateri să susţină proiectul de Lege a salarizării, Dragnea adăugând că ar fi fost de dorit şi prezenţa premierului Grindeanu.

„Este o problemă faptul că astăzi ministrul de Finanţe n-a venit în Parlament să susţină această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru şi să-mi cer scuze, ca preşedinte al PSD, că un membru al Guvernului care trebuia să vină astăzi nu a venit. Este o problemă pe care noi o vom regla în interior, în condiţiile în care şi liderul de grup şi-a asumat faptul că va veni aici ministrul de Finanţe să susţină legea. Era bine să vină şi premierul. Este poate cea mai importantă lege din acest an”, a declarat Liviu Dragnea, după votul dat asupra Legii salarizării.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de Lege a salarizării, cu 188 de voturi ”pentru”, 28 de voturi ”împotrivă” şi 47 de abţineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările