Noi demisii în PNL: Nu suntem dispuşi să fim părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila şi fost deputat, Antoneta Ioniţă, şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Brăila, Sorin Ioniţă, au demisionat din PNL.  Potrivit Agerpres, cei doi soţi sunt dezamăgiţi de ce s-a întâmplat în ultimele luni în partid, „după alegerile trucate din PNL, eliminarea lui Ludovic Orban şi concubinajul nefericit cu PSD”.

„Antoneta Ioniţă, prim-vicepreşedinte al PNL Brăila, şi Sorin Ion Ioniţă, prim-vicepreşedinte al municipalei PNL, am decis să demisionăm astăzi din Partidul Naţional Liberal. Am luat această decizie convinşi că demnitatea şi respectul faţă de oameni, de principii şi de cuvântul dat, trebuie să rămână mai presus de orice joacă politică pentru interese. Suntem profund dezamăgiţi de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, după declanşarea campaniei electorale interne", se arată într-un comunicat de presă remis Agerpres. 


Potrivit sursei citate, cei doi nu sunt dispuşi să fie „părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei”. „Festivalul democraţiei' s-a transformat într-un festival al lipsei de fair-play, al demagogiei şi al încălcării valorilor şi principiilor liberale. Au fost sacrificaţi oameni care au avut curajul opiniei şi al asumării. Am sperat că lucrurile se vor îndrepta, că nu se va transforma totul într-un bâlci trist şi dezamăgitor pentru electoratul liberal. Din păcate, după alegerile trucate din PNL şi eliminarea lui Ludovic Orban, cel care a făcut din PNL un partid puternic şi din România o ţară cu perspective de dezvoltare şi prosperitate pentru oameni, a urmat concubinajul nefericit cu PSD. Nu suntem dispuşi să fim părtaşi la acest act de scoatere a PNL în afara istoriei”, mai arată sursa citată

„Am dedicat PNL-ului timpul, energia şi priceperea noastră, pentru a duce proiectele şi principiile liberale printre brăileni. Considerăm în continuare că liberalismul este soluţia, dar nu acest liberalism, aservit unor interese obscure, ci liberalismul adevărat, cel care a făcut România modernă. Decizia de a părăsi PNL nu este una uşoară. E tristă, după ani de muncă în echipa PNL, dar este singura corectă, pentru a ne putea păstra conştiinţa curată şi pentru a putea să ne uităm cinstit, în oglindă şi în ochii brăilenilor”, au mai completat cei doi soţi, potrivit comunicatului de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite