Nicuşor Dan: Viitorul mandat al preşedintelui Klaus Iohannis depinde de rezultatul acestei campanii electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele USR, Nicuşor Dan. FOTO David Muntean
Preşedintele USR, Nicuşor Dan. FOTO David Muntean

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că viitorul mandat al preşedintelui Klaus Iohannis depinde de rezultatul acestei campanii electorale, pentru că „o victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic, pentru următorii ani”.

Întrebat în cadrul unui interviu pentru News.ro cum va colabora cu preşedintele Klaus Iohannis, dacă va ajunge partid parlamentar, liderul USR a răspuns: „După cum îl cunoaştem cu toţii pe preşedintele Iohannis, nu altfel decât instituţional”.

Nicuşor Dan a ţinut să precizeze că, „deşi nu este implicat direct în campania aceasta electorală, de rezultatul acestei campanii îi va depinde viitorul mandat”.

„O victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic pentru următorii ani şi cred că oamenii vor penaliza. Deci, este în situaţia în care, asta este analiza mea, chiar dacă nu are în mod instituţional un cuvânt de spus în aceste alegeri parlamentare, viitorul său politic să depindă de ele”, a mai spus Dan, potriivit News.ro 

Citiţi şi: 

VIDEO Cum a decurs întâlnirea de curtoazie din Rahova dintre USR şi Dacian Cioloş

N-a fost nicio baie de mulţime. N-au fost aplaudaci aduşi din toate colţurile ţării. N-au fost lacrimi izvorâte din nostalgie politică. A fost loc pentru normalitate.

VIDEO PNL şi-a lansat candidaţii în Piaţa Revoluţiei.  „Cioloş, PNL, Victorie!“, noul imn liberal. Gorghiu: „Mârlănia nu mai are ce să caute în politică“

PNL a organizat duminică, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, dar şi de susţinere a lui Dacian Cioloş ca premier. La eveniment a participat, surpinzător, şi premierul Dacian Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite