Nicuşor Dan: Mă vaccinez azi sau în weekend. Nu pot spune cu ce vaccin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan conferinta presa netuns primaria bucuresti 21 mai 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan conferinta presa netuns primaria bucuresti 21 mai 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat că a intrat la Guvern, unde a avut o întâlnire de lucru cu mai mulţi miniştri, prezentând un test negativ pentru depistarea Covid-19. Primarul susţine că se va vaccina până la finalul săptămânii. Edilul anunţase în urmă cu o săptămână că se vaccinează în timpul săptămânii următoare.

Vineri, primarul Capitalei a avut o întâlnire de lucru la Guvern, acolo unde a intrat în baza unui test COVID, fiind în continuare nevaccinat. 

„Am intrat pe baza unui test. Săptămâna asta mă vaccinez”, a declarat Nicuşor Dan. El a precizat însă că nu poate să spună cu ce vaccin. „Azi sau în weekend. Nu pot să spun, dar în două doze”, a mai declarat primarul Capitalei. 

Nicuşor Dan a completat însă că a avut COVID-19 şi a făcut mai multe investigaţii medicale.  „Ca să lămurim: am trecut prin boală, am avut imunitate naturală, am spus apoi că fac investigaţii şi mă voi vaccina, ceea ce voi face", a mai afirmat Nicuşor Dan.

„Am spus că trebuie să fac nişte investigaţii medicale. Le-am făcut şi săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a spus Nicuşor Dan în urmă cu o săptămână. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite