Nicuşor Dan, replică pentru Firea: Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare în încercarea de a opri îndepărtarea lor de la butoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan îi răspunde Gabrielei Firea şi o provoacă la o dezbatere faţă în faţă. FOTO facebook Nicuşor Dan
Nicuşor Dan îi răspunde Gabrielei Firea şi o provoacă la o dezbatere faţă în faţă. FOTO facebook Nicuşor Dan

Nicuşor Dan, candidatul PNL şi al USR-PLUS la Primăria Capitalei, reacţionează la înregistrarea  în care acesta poartă o discuţie cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 4, în care discută despre cazul unei demolări care urma să aibă loc în primăvară. Gabriela Firea l-a acuzat că a ajuns să fie frate cu „interlopii”.

„Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de corupţie de 50 de milioane de euro al administraţiei Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de corupţie de 180 de milioane de euro al aceleiaşi administraţii) şi voi continua să vorbesc despre corupţie, nepotism şi batjocura de la Primăria Capitalei.Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare cu care ne-au obişnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor şi a administraţiei corupte, condusă de Gabriela Firea.

Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale”, a explicat Nicuşor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Candidatul PNl şi al USR-PLUS susţine că din primăvară a semnalat cazul Avocatului Poporului. „În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă.Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.

Nicuşor Dan a reamintit cu ce se ocupa asociaţia pe care a înfiinţată şi alături de care a devenit cunoscut. 

„Asociaţia Salvaţi Bucureştiul acceptă cazuri în care există premise serioase în privinţa săvârşirii unor abuzuri din partea autorităţilor. Până acum, ASB are 175 de procese câştigate în instanţă în chestiuni de mediu, urbanism, construcţii şi patrimoniu. O aştept la dezbatere pe candidata PSD la Primăria Capitalei, să discutăm inclusiv despre cazul din sectorul 4. Curaj, Gabriela Firea!", scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite