Nicuşor Dan: „Nu trece zi fără ca tandemul toxic Firea-PSD să nu ne ofere mostre de minciună şi corupţie”. Ce acuzaţii aduce candidatul PNL-USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea PNL şi USR.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea PNL şi USR.  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Nicuşor dan, candidatul PNL-USR la Capitlă, o acuză pe Gabriela Firea, dar şi PSD, de faptul că ar minţi referitor la bugetele avute în ultimii ani pentru Primăria Bucureştiului.

„Într-un interviu de ieri, primarul PSD, Gabriela Firea a minţit din nou bucureştenii, afirmând că bugetul anual al Primăriei Capitalei este de 600 milioane euro pe an.

În realitate, conform execuţiei bugetare, bugetul Primăriei Capitalei a fost:

- 827 milioane euro în 2016

- 844 milioane euro în 2017

- 900 milioane euro în 2018

- 854 milioane euro în 2019”, a scris pe pagina sa de Facebook Nicuşor Dan. 

Nicuşor Dan a remintit faptul că Firea şi majoritatea din Consiliu s-au angajat că vor avea venituri de peste un miliard de euro în ultimii trei ani. „Primarul PSD, Firea, mai trebuie să explice bucureştenilor de ce, dacă ea ştie că bugetul este de 600 milioane de euro, s-a angajat prin bugetul votat de Consiliul General că va avea venituri de:

- 1,227 miliarde euro în 2018

- 1,431 miliarde euro în 2019

- 1,519 miliarde euro în 2020. Nu trece zi fără ca tandemul toxic Firea-PSD să nu ne ofere o mostră de ceea ce ştie să facă cel mai bine: minciună, abuz, incompetenţă, corupţie”, a continuat Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite