Nicuşor Dan, ironizat de TSD Bucureşti: „Primarul care ne-a furat Crăciunul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Tineretul Social Democrat Bucureşti îl ironiează pe Nicuşor Dan într-o postare pe Facebook pentru faptul că a pus o taxă de intrare la târgul de Crăciun. TSD îl numeşte pe primarul Capitalei Nicuşor Grinch.

„Taxa pe bucurie, o lipsă de empatie‼️ Nicuşor Dan, primarul care ne-a furat Crăciunul‼️ Unde aţi mai văzut taxă la intrarea într-un târg de Crăciun❓ Taxarea accesului, impusă de Nicuşor Grinch la mini-târgul de Crăciun reprezintă o bătaie de joc la adresa oamenilor!”, se arată în postarea Tineretului Social Democrat. 

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, i-a solicitat acum două zile edilului Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, de la Piaţa Universităţii, care se aplică inclusiv copiilor peste 12 ani.

„Pentru a evita timpii de aşteptare de la intrări, în noul context al limitării capacităţii locaţiei, vă aşteptăm încă de dimineaţă să petreceţi momente frumoase alături de cei dragi sau să vă faceţi cumpărături în linişte. Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00 / sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00. Pentru a ne bucura cât mai mulţi de perioada aceasta frumoasă din an, pe 29, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00”, se arată în anunţul Primăriei Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite