Nicuşor Dan, după discuţia cu ministrul de Finanţe: Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD

Nicuşor Dan, după discuţia cu ministrul de Finanţe: Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD

Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat, după o întrevedere joi dimineaţă cu ministrul de Finanţe Florin Cîţu, că are sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în PMB. „Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD şi punem bugetul municipalităţii pe baze sănătoase”, a mai spus Nicuşor Dan.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Pentru a rezolva problemele financiare acumulate de-a lungul timpului în primărie, am avut de dimineaţă o nouă discuţie cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, în care am vorbit despre soluţiile pentru compensarea datoriilor autorităţilor locale”, a scris Niculor Dan joi pe Facebook.

El a adăugat că beneficiază de susţinerea Executivului pentru a putea fi stabilizată situaţia financiară a Primăriei Capitalei.

„Am sprijinul Guvernului pentru a ajunge treptat la o situaţie financiară stabilă în Primăria Capitalei. Depăşim dezastrul financiar Firea-PSD şi punem bugetul municipalităţii pe baze sănătoase”, a completat Nicuşor Dan.

La începutul lunii noiembrie, edilul anunţa că singurii bani pe care i-a găsit în conturile Primăriei au fost 4,4 milioane de lei şi popriri pentru 80 de milioane de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările