Nicuşor Dan, despre moţiunea de cenzură: N-a avut legătură cu problemele României, ci doar cu dorinţa de putere a PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul dreptei pentru Capitală Nicuşor Dan a comentat luni eşecul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD. Acesta subliniază că demersul nu a avut legătură cu problemele României, „ci doar cu dorinţa de putere a PSD”.

„Această moţiune n-a avut nicio legătură cu problemele României, ci doar cu dorinţa de putere a PSD. Au vrut să ajungă iar la guvernare pentru a falimenta şi ţara, după ce au falimentat Capitala. Ar fi vrut să aducă la Palatul Victoria corupţia şi risipa de la Primăria Capitalei, contraperformanţa în atragerea fondurilor europene, dezinteresul pentru modernizarea infrastructurii de transport.

Nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea sau alţi oameni de-ai lui Dragnea în Guvernul României sau la Primăria Capitalei.

În mai puţin de patru săptămâni, putem opri dezastrul după patru ani de pesedism”, a explicat Nicuşor Dan.

PSD nu a reuşit să strângă cvorum de şedinţă pentru moţiunea de cenzură. În sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care numărul minim era de 233. Prin urmare, moţiunea de cenzură nu a mai fost votată. PSD va decide: fie va reprograma votul, fie va abandona demersul de a răsturna Guvernul Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite