Nicuşor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: „Sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, o critică pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere înainte de alegerile locale, el susţinând că primarul în funcţie a prezentat în faţa alegătorilor "tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate”.

Nicuşor Dan, care a lansat în repetate rânduri la adresa Gabrielei Firea invitaţii la dezbateri pe tema proiectelor pentru Primăria Capitalei, o critică pe aceasta pentru refuzul de a participa alături de el la o emisiune televizată în ultima săptămână înainte de scrutinul local.

"Candidatul PSD nu a venit în faţa bucureştenilor cu un rezumat real a ceea ce a făcut, dimpotrivă a venit cu tot felul de lucruri inventate care pot fi uşor contracarate şi cred că nu doreşte lucrul acesta”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

El a enumerat mai multe probleme din Capitală.

"Traficul e mult mai prost decât acum patru ani, deci nicidecum nu a fost o revoluţie în trafic. Poluarea: România condamnată pentru Bucureşti de Curtea Europeană de Justiţie şi Comisia Europeană spune că proiectele propuse pentru Bucureşti sunt iluzorii. (...) Mai mult, prin PUZ-urile de sector pe care le promovează prevăd desfiinţarea a 400 de hectare de spaţiu verde care devin construibile, ceea ce e incalificabil”, a afirmat Nicuşor Dan.

Dan a criticat din nou faptul că nu au fost accesate fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală, arătând că de acest domeniu de ocupă un fost poliţist şi o chimistă, aflaţi în relaţii apropiate cu familia Firea-Pandele.

"Tot timpul acestui mandat am văzut sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”, a mai afirmat Nicuşor Dan. 

El a criticat-o pe Firea că a fost "cot la cot cu Liviu Dragnea la mitingul împotriva justiţiei” din anul 2018.

Nicuşor Dan a precizat că i se pare "foarte comic” faptul că Gabriela Firea vorbea despre transparenţă la momentul la care a fost aleasă, el arătând că în cei patru ani de mandat Gabriela Firea a dat dovadă că nu doreşte transparenţă în administraţia pe care o conduce.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite