Nicuşor Dan: Circulă o minciună că ANI îmi verifică averea. Forţe politice încearcă din răsputeri să arate că Nicuşor Dan este la fel ca Dragnea şi Tăriceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, liderul USR, a lămurit, într-o postarea pe Facebook, cum stă treabă în ceea ce priveşte „minciună” care circulă cu privire la faptul că Agenţia Naţională de Intergriatea îi verifică averea. Liderul USR spune că „minciuna“ acesta este corelată cu o altă, conform căreia ar deţine un teren la Predeal în valoarea de 1 milion de euro.

„Circulă o minciună că Agenţia Naţională de Integritate îmi verifică averea. Agenţia Naţională de Integritate verifică declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor funcţionarilor publici şi demnitarilor, inclusiv pe ale mele, printre toate celelalte. Cu asta se ocupă ANI”, a declarat preşedintele USR într-un mesaj pe Facebook.

În acelaşi mesaj, Nicuşor Dan a mai vorbit şi despre „o altă minciună”, conformă căreia parlamentarul ar deţine un teren în Predal pe care ar fi plătit milioane de euro în 2007, când l-a cumpărat.

„Minciuna aceasta este corelată cu o altă minciună, conform căreia aş deţine un teren în Predeal pe care aş fi plătit 1 milion sau milioane de euro în 2007. Adevărul este că deţin un teren în Predeal, pe care l-am cumpărat în 2007, cu aprox. 175.000 euro, provenind din împrumuturi bancare şi bani retraşi din firma de calculatoare pe care o deţineam la acea dată”, a precizat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a făcut şi o glumă la finalul mesajului, comparând situaţia în care se află cu ceea ce se întâmplă la Radio Erevan: „Ca la Radio Erevan: nici eu nu sunt verificat, iar terenul a costat de zece ori mai puţin. Ştiu că sunt forţe politice care încearcă din răsputeri să arate că Nicuşor Dan este la fel ca Liviu Dragnea, Tăriceanu, Rădulescu şi toţi ceilalţi. Care încearcă să arate că USR este tot un fel de PNL sau PSD. ”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite