Nicuşor Dan va candida pentru un loc de deputat în Bucureşti. USR a adunat 350.000 de semnături

Nicuşor Dan va candida pentru un loc de deputat în Bucureşti. USR a adunat 350.000 de semnături

Preşedintele USR Nicuşor Dan FOTO Adevărul

Preşedintele USR Nicuşor Dan a anunţat, astăzi, că, cel mai probabil, va candida pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 11 decembrie. USR a depus, astăzi, la Biroul Electoral Central (BEC) 350.000 de semnături.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare'“, a spus Nicuşor Dan, la Biroul Electora Central (BEC), unde a lăsat mai multe sacoşe în care se aflau dosarele cu cele 350.000 de semnături pe care au reuşit să le adune. 

Nicuşor Dan a spus că 130.000 de semnături au fost strânse numai în ultimele trei zile. 

Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că '„foarte probabil“ va candida pentru un post de deputat în Bucureşti. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările