Nicuşor Dan o aseamănă pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceauşescu: Dacă ar avea loc alegeri în interiorul primăriei, sunt convins că aş câştiga cu 80-20

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul susţinut de USR-PLUS-PNL la primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a dezvăluit joi într-un interviu la Adevărul Live că angajaţii primăriei Bucureşti au liber azi şi mâine pentru „a se pregăti de alegeri” precum şi că femeile sunt sunate şi „cumva obligate să participe la un miting organizat de Gabriela Firea în faţa primăriei”.  Acesta a mai adăugat apoi că angajaţii din subordine sunt nemulţumiţi de angajările pe pile.

„Ştiţi că astăzi este un miting în faţa primăriei Capitalei? Toţi oamenii care lucrează în primăria Capitalei au liber azi şi mâine. Ca să se odihnească înaintea alegerilor. Iar femeile din primăria Capitalei sunt sunate şi cumva obligate să vină la un miting în faţa primăriei Capitalei astăzi la ora 17.00. Miting pentru protejarea imaginii femeilor, organizat de primarul în funcţie Gabriela Firea. Suntem exact în 1989 când de la balcon Nicolae Ceauşescu făceau cu mâna «totul e bine, ne apărăm de legiunile străine»”, a explicat Nicuşor Dan la Adevărul Live.

Acesta a precizat apoi că în total, cu companiile municipale, primăria Capitalei are în jur de 35.000 de angajaţi. Totodată, acuză cuplul Fireaa-Pandele că a adus zeci de persoane aduse pe criterii de prietenie, rudenie sau colegi de afaceri în primărie.

„Angajaţi proprii câteva sute. Cu tot ce ţine de companii municipale, 35.000. Dacă luăm ce se întâmplă în celelalte instituţii din subordine şi primăria Capitalei şi facem acolo alegeri sunt convins că câştig cu 80-20. Fiindcă oamenii sunt absolut revoltaţi de conducerea arbitrară care a venit şi a impus-o cu acele zeci de persoane aduse din Voluntari pe criterii de prietenie, rudenie, colegi de afaceri şi aşa mai departe cu cuplul Pandele-Firea”, a mai relatat Nicuşor Dan.

Interviul integral. Nicuşor Dan: Orice vot dat în afara mea e un vot pentru PSD. Cred că electoratul PMP e lucid. Vlad Voiculescu: Ar fi o ratare istorică dacă Firea iese primar

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite