Nicuşor Dan: În timp ce primarul PSD Firea îşi construieşte mesaje omagiale din litere şi propriul nume, 1.800 de imobile din Bucureşti nu au apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan, în studiol Adevărul Live  FOTO Arhiva Adevărul
Nicuşor Dan, în studiol Adevărul Live  FOTO Arhiva Adevărul

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan acuză că aproape 1.800 de imobile din Bucureşti nu au apă caldă, în timp ce primarul Gabriela Firea „îşi construieşte mesaje omagiale din litere şi propriul nume“.

„În timp ce primarul PSD Firea îşi construieşte mesaje omagiale din litere şi propriul nume, în nu mai puţin de 1.800 de imobile din Bucureşti (21% din cele deservite), Termoenergetica nu furnizează de câteva zile apă caldă“, scrie pe Facebook Nicuşor Dan, făcând aluzie la sloganul de campanie al primarului Capitalei Gabriela Firea.

El prezintă un tabel al blocurilor care, conform anunţului făcut de Compania Municipală Termoenergetica, sunt deservite puncte de termice care „funcţionează sub parametri“, existând promisiunea normaloizării situaţiei cel mai târziu la ora 24:00.

„Acestea sunt cele raportate pe pagina operatorului, nu ştim dacă sunt toate. Vă invit să îmi spuneţi dacă nu aveţi apă caldă şi nu vă regăsiţi în lista de mai jos“, îi roagă Nicuşor Dan pe bucureşteni.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite