Niculae Bădălău, prima reacţie după scandalul cu Marin Anton: Dumnezeule, era o petrecere! Nu am avut decât un schimb de replici. Detest violenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău
Niculae Bădălău

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susţine că a avut doar un schimb de replici cu liberalul Marian Anton, aseară, la o nuntă, dar că nu s-a lăsat cu bătaie. Marin Anton susţine că Bădălău l-a înjurat de „măicuţa“ lui, iar apoi l-a lovit cu „podul palmei în gură“.

„Aseară am participat la un eveniment fericit, la care băiatul meu a fost naş. Pur şi simplu, nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Marin Anton. Nu înţeleg de unde a ieşit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violenţa. Detest violenţa. Consider că dialogul e calea prin care se pot rezolva lucrurile. Erau 500 de martori, Dumnezeule, era o petrecere. Nu l-am lovit pe Marin Anton. Nu sunt un om violent. Detest violenţa. Frustrările dânsului politice şi provocările pe care le face, eu nu le înţeleg“, a scris Niculae Bădălău pe Facebook. 

Marin Anton a declarat că a fost la o nuntă şi că, la puţin timp de la sosire, a ieşit pe terasă, unde, la câţiva metri distanţă, se afla şi Niculae Bădălău împreună cu alţi câţiva bărbaţi.Acolo a avut loc incidentul. 

"A început să strige la mine «Măi Antoane!», să mă înjure de măicuţa mea, să mă ameninţe că mă omoară şi că mă aranjează el. În timpul ăsta s-a apropiat de mine şi mi-a dat un pumn de palmă în gură" a relatat Marin Anton, adăugând: "Cred că mi-a dat cu podul palmei"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite