Niculae Bădălău, despre o funcţie în Guvern: Dacă voi considera că voi aduce un plus de valoare, voi intra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău. Foto: Inquam
Niculae Bădălău. Foto: Inquam

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat, marţi, că nu exclude total ideea de a face parte din viitorul Cabinet Dăncilă, explicând că, dacă i se va propune şi va considera că aduce un plus de valoare, va accepta. Acesta a mai spus şi că, dacă îşi dorea, putea face parte chiar din primul Executiv.

"Eu puteam să intru în primul Guvern. Dacă partidul va avea nevoie şi voi considera că voi aduce un plus Guvernului, voi intra, dacă nu, nu voi intra. (...) De această dată nu am discutat remanierea, încă există o discuţie sau au fost două paralele, una a doamnei prim-ministru şi alta a acelei comisii. Ambele rapoarte au ajuns la domnul preşedinte Dragnea şi Comitetul Executiv va decide", a spus Bădălău, la Parlament.

Întrebat dacă ar accepta orice funcţie în noul Cabinet Dăncilă, senatorul social-democrat a spus că o va face doar dacă simte că "va aduce un plus valoare Guvernului şi ţării". 

"Dacă voi considera că voi aduce plus valoare Guvernului şi ţării - da, dacă nu - nu. Noi ştim raportul creat de comisie, nu ştim raportul doamnei prim-ministru. Poziţia dânsei contează şi dacă va fi liber Ministerul Turismului, unde nu mă pricep aproape deloc, normal că nu voi accepta. Atât timp cât încă sunt discuţii şi nu ni s-a oferit nimic şi nu am avut finalizate discuţiile, singurul post pe care l-aş accepta este cel de familist", a conchis Niculae Bădălău.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite