Neputincioşii care ne conduc şi amantele lor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Germania, se zice că un bărbat, când simte că virilitatea începe să-l părăsească, îşi cumpără Porsche. În România se poate spune că un bărbat, când se confruntă cu respectivul moment delicat, se implică în politică.

Nimic nu se pierde, totul se transformă – ne spunea, la şcoală, profesorul de fizică. Iată că masculii pun şi ei în aplicare, inconştient, această lege a naturii.

Ai devenit neputincios? Nu-i nimic! Îţi iei o maşină forţoasă şi ţi se va părea că puterea motorului este chiar puterea ta. Tu nu faci decât să apeşi puţin pe acceleraţie şi, cu un astfel de efort minim, vei obţine rezultate devastatoare. Wow, ce fiară dezlănţuită! Te vei simţi din nou puternic şi cu sângele pulsând în vine, de fiecare dată când vei face motorul să urle de plăcere.

În România, bărbaţii sunt ceva mai complicaţi, compensaţia oferită de caii putere, care să facă treaba în locul lor, e puţin, monşer! Ei nu vor doar cai putere, ci o vor pe însăşi doamna Puterea. Posedând această doamnă, devenită de moravuri uşoare în ţărişoara noastră, vin la pachet şi maşina nervoasă, şi amanta botoasă. Nu contează ce faci cu ele, totul e să le porţi la vedere, ca pe nişte medalii care să arate tuturor ce mascul adevărat eşti. Şi, apoi, ce poate fi mai afrodisiac pe lumea asta decât o zicere ca „Trăiţi, şefu!“?

Pe domnii astfel reşapaţi îi vedem cu prisosinţă în parlament sau în celelalte instituţii din fruntea ţării. Guşaţi, burtoşi şi cu cravata atârnând bleagă în faţă, în general nişte exemplare nereuşite ale speciei, ei sunt satisfăcuţi că se află cu mâna pe putere. Se simt atât de masculini, încât, în momentele de relaxare şi prin vacanţe, lasă să le fie admirată inclusiv mocheta căruntă de pe piept.  De maşinile lor dăm pe drumurile patriei, când depăşesc cu tupeu coloanele la care noi, ăştilalţi, stăm ca proştii. Amantele nu sunt chiar aşa de vizibile pentru tot poporul, căci se afişează cu ele numai în cluburile lor exclusiviste. Dar dai peste ele dacă te apuci să sapi puţin, aşa cum de curând am fost încântaţi să descoperim o liotă de piţipoance într-o comisie care acordă ratinguri filmelor din cinematografe.

Îmi povestea un amic, şef de departament în TVR, că la un moment dat s-a apucat să sune individele care figurau pe statele de plată, dar pe care nu le văzuse niciodată la faţă. La câteva minute, a primit un telefon de la un director din TVR, care-l certa că şi-a permis s-o deranjeze pe nu ştiu care doamnă. Ca să afle apoi că respectiva era amanta unuia care fusese ministru în urmă cu zece ani. De unde se vede că binele făcut de bărbaţii flasci ai României e chiar durabil!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite