Ne pleacă „valorile“ din Guvern. Copiii de baroni PSD, Mihnea Năstase şi Tudor Buzatu, au demisionat înainte să fie daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, împreună cu Mihnea Năstase
Viorica Dăncilă, împreună cu Mihnea Năstase

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a demisionat din funcţia de consilier onorific al vicepremierului pentru Parteneriate strategice, iar Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a demisionat din funcţia de secretar de stat din cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Demisiile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Mihnea-Daniel Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost numit în funcţia de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată în luna iulie, în Monitorul Oficial. 

Şi agentul Guvernamental al României la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), Radu Canţăr, a demisionat din funcţie, susţin surse politice pentru Adevărul. Avea rang de subsecretar de stat în MAE. În 2018, Canţăr a fost instalat la Externe de cuplul Olguţa Vasilescu-Claudiu Manda. Înainte de a deveni diplomat prin ordin PSD, a picat un examen de intrare în MAE şi a făcut bani din pariuri sportive.

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite