Năstase: Am o scrisoare a lui Traian Băsescu în care spune că îi este greaţă de el însuşi

Năstase: Am o scrisoare a lui Traian Băsescu în care spune că îi este greaţă de el însuşi

Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, după Consiliul Naţional al partidului, că nu s-a simţit jignit de calificativul folosit de preşedintele Traian Băsescu la adresa sa, adăugând că are o scrisoare de la şeful statului în care acesta spune că îi este greaţă de el însuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă s-a simţit jignit de calificativul folosit de Traian Băsescu, şi anume "înalt prea sinucisul", Adrian Năstase a răspuns: "Nu, în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu de multă vreme nu mă mai miră absolut nimic. Mai ales că am o scrisoare de-a lui, la un moment dat, în care spune că îi este greaţă de el însuşi, după un alt moment. Cândva, o să discutăm mai mult despre asta. Când va fi cazul", a spus Năstase, fără a oferi mai multe amănunte. "O să vă anunţ eu, când o să revenim", a spus el.

Fostul preşedinte al PSD a mai comentat: "M-am obişnuit, într-un fel, şi mi se pare frumos că, de la formula «cât de mic începi să fii», acum am ajuns la «prea înaltul». Mie mi se pare corect, mi se pare normal, dar eu cred că, în felul ăsta, mulţi vor spune că el a ajuns foarte mic, din păcate".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost", el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals şi că liberalul ar trebui să meargă, dacă se dovedeşte că nu are dreptate, unde a mers "înalt prea sinucisul Adrian Năstase".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: