Năstase mic reformat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
vot final

Înţeleg că, plictisit să-şi toace banii cinstit câştigaţi, Adrian Năstase lasă jos masca superficială a aşa-zisei educaţii pe care ar poseda-o, de fapt un vraf de cunoştinţe care nu i-au albit cu nimic caracterul, şi îmi face onoarea să mă jignească în stilul gangsterilor între care e obişnuit, probabil, să traiască.

Pe scurt, mă învinuieşte că din cauza Legii Micii Reforme, pe care am elaborat-o la Minister şi promovat-o în Parlament, a intrat domnia-sa la puşcărie.

Eu cred că a intrat pentru că a furat, cel puţin aşa a spus-o instanţa. Dar dincolo de controversa asta neimportantă la scara istoriei, stau şi mă întreb: dacă eu care am elaborat legea am fost „slugă“, el care a votat-o, ce sa fie?!

Da, exact, Legea Micii Reforme a fost votată (şi) de PSD. Prin aplicarea ei, dl. Năstase şi alţii n-au mai putut amâna cu anii procesele şi au luat calea bibliotecii penitenciarului.

Îmi aduc aminte cum s-a oprit, fără să îi ceară nimeni, la banca ministeriala ca să mă asigure personal că „legea e bună, a fost discutată în Cex şi PSD o va vota“. Ca atare, stau să mă întreb, au dispărut complet mafioţii deştepţi?! Sau în România nu am avut decât nişte caricaturi de mafioţi prostănaci şi primitivi, pe care ranchiuna îi împiedică să înţeleagă că se mai întâmplă uneori ca legea să îi pună la punct?!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite