Năstase, despre interviul în care Băsescu a criticat DNA: „Este inegalabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase FOTO Mediafax
Adrian Năstase FOTO Mediafax

Fostul premier Adrian Năstase a comentat, pe blogul personal, cel mai recent interviu al fostului preşedinte Traian Băsescu, în care acesta a criticat Justiţia.

„Traian Băsescu este inegalabil, pentru că nu este de două ori acelaşi. Spre exemplu, în emisiunea de la B1 Tv, a contrazis tot ceea ce a spus, timp de zece ani, în legătură cu justiţia. Urmărind comentariile sale, îmi aminteam de denunţul împotriva mea, făcut de Jenică Boerică din închisoare (Dosarul Mătuşa Tamara în care am fost achitat, dar pentru care a trebuit să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor)“, de cele 200 de vizite ale mele la Curtea Supremă pentru acuzaţii legate de finanţarea campaniei electorale, de cererile de recuzare pe care le-am făcut în instanţă (şi de motivarea lor), de scrisorile insistente ale lui Traian Băsescu la Parlament, prin care se cerea să mi se ridice imunitatea şi multe altele. Am mutat apoi pe National Geographic, unde era un documentar despre un fluviu, şi am continuat să privesc“, a scris Năstase pe blog.

Fostul preşedinte a avut şi joi două intervenţii, una pe contul său de Facebook şi una telefonică, la acelaşi post de televiziune.Băsescu a scris pe Facebook că „justiţia s-a deformat în ultimele luni“, iar „inculpaţii sunt umiliţi“.

„Nu vă faceţi iluzii, voi continua să mă exprim legat de justiţie. Am investit prea mult şi am plătit prea scump individual şi politic în cei zece ani, pentru ca astăzi să tac cînd este vorba de justiţie. Nu mă opresc aici, cu toate strigătele nemulţumiţilor. Voi continua să mă exprim public, pentru că nu vreau ca, în timp, să se spună că o justiţie care s-a deformat în ultimele luni prin nerespectarea drepturilor omului este ceea ce s-a construit în cei zece ani ai mandatelor mele“, a scris fostul preşedinte, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:

Băsescu: Voi continua să mă exprim legat de Justiţie. S-a deformat în ultimele luni. Inculpaţii sunt umiliţi

Fostul preşedinte Traian Băsescu a dat asigurări astăzi că va continua să se exprime împotriva ultimelor acţiuni ale Justiţiei pentru că oferă un spectacol mediatic umilitor pentru inculpaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite