Năstase, pe blog: „Îmi doresc să stau alături de familie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase FOTO Arhiva Adevărul
Adrian Năstase FOTO Arhiva Adevărul

Fostul premier Adrian Năstase a scris, marţi, pe blog, că în perioada imediat următoare îşi doreşte să stea alături de familie.

 "Dragi prieteni, sper că ma veti înţelege că, după aceste luni de care vă vorbeam, îmi doresc ca în perioada imediat următoare să stau alături de familie, de cei dragi, a căror lipsă a fost una dintre cele mai dureroase încercări prin care am trecut. Nu înţelesesem până acum în mod deplin cât de sfâşietor poate fi să nu îţi poţi îmbrăţişa copiii sau soţia de fiecare dată când doreşti să faci acest lucru şi să numeri fiecare secundă până o vei putea face. Vă mulţumesc pentru sprijinul nepreţuit pe care mi l-aţi acordat în această perioadă, dar şi în anii care au precedat evenimentele de anul trecut şi vă asigur că nu voi renunţa să lupt pentru valorile în care cred“, a scris Năstase pe blog.

Fostul premier mai spune că ultimele luni au fost poate cele mai grele din viaţa sa, nu doar din cauza privaţiunilor la care a fost supus, cât mai ales din cauza senzaţiei pe care a avut-o, pe care o are de fapt de mai mulţi ani, că gândirea liberă a devenit un lux.

 Năstase, pentru care a instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, fiind aşteptat la ieşire de fiul său cel mare, Andrei, de alţi apropiaţi şi de bodyguarzi.
 
Întrebat ce va face în perioada următoare, Năstase a răspuns: "Ne vedem peste câteva zile şi vorbim mai mult".
 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite