MRU vrea dezbatere cu toţi liderii politici pe tema euroalegerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele partidului Forţa Civică (FC), Mihai Răzvan Ungureanu, a lansat un apel către toţi liderii partidelor politice din România, de a participa la o dezbatere publică referitoare reprezentarea României în Parlamentul European.

„Aş dori să putem recunoaşte cu toţii, de la domnul Ponta, până la domnul Pavelescu, ce înseamnă, de fapt, europarlamentarele şi care este sensul participării partidelor la europarlamentare. Nu trebuie să votăm fără a avea în minte modul în care România reprezintă Uniunea Europeană (UE) şi modul în care UE oferă României avantajele de care aceasta are nevoie“, a sunat apelul lui MRU.

Liderul Forţei Civice a trs un semnal de alarmă cu privire extremiste care militează pentru desfiinţarea UE. „Apelul meu către oamenii politici, indiferent cărui partid îi aparţin, este de a vorbi despre Europa, plecând de la o constatare foarte simplă. Existenţa Uniunii Europene va fi subiect de discuţie în viitorul Parlament European. Nu fără sens pomenesc despre felul în care extremismul politic îşi face loc în Europa. Extremismul politic va distruge UE, în cazul în care nu avem antidotul, construit pe seama partidelor europene. PPE şi socialiştii sunt fracţiuni care susţin UE“, a arătat Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul FC a spus că întâlnirea publică între toţi liderii politici ar trebui să aibă ca temă importanţa unei bune reprezentări a României la Bruxelles şi modul în care alegerile europarlamentare pot fi clar înţelese de electoratul de la noi din ţară.

Pe aceeaşi temă:

Ilie Năstase, invitat de PRM la europarlamentare. „Nu am luat încă o decizie“Ilie Năstase, invitat de PRM la europarlamentare. „Nu am luat încă o decizie“

Liderul PRM Gheorghe Funar susţine că Ilie Năstase va candida pe lista PRM la alegerile europarlamentare din 25 mai. Fostul tenismen confirmă că a discutat cu Funar, dar spune că nu a luat încă o decizie.

Antonescu: Dacă PNL obţine sub 20% la europarlamentare, demisionez, nu înainte de a-i schimba şi pe alţii

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la „Adevărul Live“, că liberalii ţintesc, la alegerile europarlamentare, un scor de 25%. Întrebat cum ar acţiona în situaţia în care ar obţine mai puţin de 20%, el a răspuns că ar demisiona din funcţia de preşedinte al partidului, dar nu fără să îi „schimbe“ şi pe alţii.



 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite