MRU, către Ponta: „Aţi trişat şi aţi câştigat. Nu am dispărut, am doar răbdare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu FOTO David Muntean
Mihai Răzvan Ungureanu FOTO David Muntean

Fostul premier Mihai Răzvan-Ungureanu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat actualei puteri, pe care o acuză că în urmă cu trei ani a „trişat” pentu a câştiga guvernarea.

Ungureanu susţine că a „riscat enorm“ şi nu a fost dispus la compromisuri, o atitudine pe care şi-o va păstra. ”Continuu să am obsesia decenţei, a muncii îndârjite şi tăcute, a cumpătării şi a încrederii în viitor”, afirmă Ungureanu.

Fostul premier a trimis actuala guvernare în ”notele de subsol” ale istoriei, care urmează să fie scrisă de ”românii corecţi şi cinstiţi, muncitori şi optimişti”.

”Celor curioşi şi dornici să ştie de mine le răspund astfel: n-am dispărut nicăieri. Am doar răbdare”, a avertizat Ungureanu.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta. "Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!​", spune Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite