MRU nu e supărat pe Blaga: Sondajele nu fac altceva decât să ne pună la treabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, că nu vede ca pe o critică referirea liderului PDL, Vasile Blaga, la scorul de 2%, relevat de sondaje, al FC şi PNŢCD.

"Eu nu comentez sondaje, însă vă pot spune că sondajele sunt o poză de moment. Unele sună mai bine, altele sună mai puţin bine. Şi într-un caz, şi în celălalt, sondajele îndeamnă la activitate, la acţiune. Haideţi să vedem care va fi realitatea votului, pentru că sondajele pe moment nu ne fac altceva decât să ne pună la treabă şi mai tare", a spus Ungureanu.

Potrivit lui Ungureanu, niciunul dintre sondaje nu e mulţumitor pentru ARD, iar rezultatul votului din 9 decembrie trebuie să fie adevăratul sondaj pentru alianţă.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a susţinut, sâmbătă, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului, că formațiunea pe care o conduce are în sondaje 22%, iar împreună cu aliații 24%.

"Împreună am reuşit. Astăzi, pe toate analizele noastre, partidul are 22%, cu aliaţii 24%. USL este într-o scădere continuă. Săptămâna trecută aveau 48%, îşi continua trendul de scădere de sub 50%. Nu este mult încă pentru noi, dar este un start bun pentru o porni campania din toamnă", a spus preşedintele PDL.

Citește și: Alianța România Dreaptă s-a lansat oficial

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite