MRU: Guvernarea Ponta se ocupă de peticeală administrativă și scandal politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus, vineri seară, că guvernarea Ponta "reușește să fie performantă negativ" și a precizat că de când se află la putere se ocupă "de peticeală administrativă" și de "scandal politic cu precădere".

"Primul lucru pe care l-aș spune ar fi că aceată guvernare reușește să fie performantă negativ, în primul rând este prima guvernare care reușește să schimbe foarte mulți miniștri pe cauze de incompatibilitate profesională și etică", a spus Ungureanu la Realitatea TV.

El a mai precizat că Executivul condus de Victor Ponta "este o guvernare care n-a izbutit în lunile de când se găsește la putere să se ocupe de guvernare ci pur și simplu de peticeală administrativă, dar de scandal politic cu precădere", explicând astfel că "trăgând linia dedesubt au reușit într-adevăr ca în aproape trei luni de zile să prăbușească tot ceea ce alții au construit în opt ani de zile, credibilitatea României este de exemplu unul dintre subiectele la care m-aș putea referi pe larg".

Acesta a susținut că "nu s-a gândit să analizeze calitatea miniștrilor din guvernele prezidate de dl Emil Boc deoarece nu i-a adresat nimeni întrebarea" și a explicat că "aluzia făcută la miniștri guvernului Ponta ținea de felul în care miniștri sunt sau nu compatibili, înainte ca dumnealor să se apuce de treabă", subliniind că actuala guvernare are înainte de toate "furturi intelectuale", făcând astefel referire la Ioan Mang și Victor Ponta.

"Vorbim de plagiat. Domnul Mang, domnul Ponta... Şi mie mi-a ajuns să tot pomenesc de Ponta ca o jignire la adresa carierei profesionale a celor care şi-au făcut şcoala cum trebuie", a spus Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite