MRU se gândește să transforme în partid ONG-ul pe care-l conduce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că se gândește să transforme în partid formațiunea non-guvernamentală Inițiativa Civică de Centru-Dreapta, al cărei fondator și lider este.

Într-un mesaj scris pe pagina de Facebook a ICCJ, citat de realitatea.net, Ungureanu precizează: "La ora actuală suntem cel mai mare ONG din România. Avem aproape 15.000 de membri şi sunt convins că putem ajunge rapid şi la 100.000.

Avem sedii în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad, Braşov, vom avea în curând şi la Iaşi, la Constanța, la Ploieşti, vom mai avea câteva în Bucureşti şi vom acoperi toată ţara, aşa că, până duminic,ă aştept răspunsurile voastre la întrebarea: ne transformăm în partid sau rămânem un club de discuţii, o bâzâială etică pentru partidele politice?!"

Fostul premier menționează că fiecare cetățean are dreptul să aleagă în ce partid să se înscrie. În ceea ce privește Inițiativa Civică, al cărei lider este, el adaugă: "ori ramânem un club de discutii, ori devenim partid politic si intram în joc".

Ungureanu crede, despre PDL, că "este un partid mare", care "nu și-a băut, încă, ultimul pahar de cucută". PNȚCD, consideră fostul premier, este un partid fără prezent, dar care vrea un viitor. În schimb, Noua Republică nu are nici trecut, nici prezent, nici viitor, însă "își dorește și el ceva".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite