MP îşi stabileşte mâine candidaţii la Primăriile din Bucureşti. Traian Băsescu ar putea să-şi anunţe candidatura la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Director al Mişcării Populare se reuneşte, sâmbătă, pentru a valida candidaturile la Primăriile din Bucureşti. Fostul preşedinte Traian Băsescu nu s-a decis încă dacă îşi va anunţa, în cadrul şedinţei de mâine, candidatura la Primăria Capitalei, potrivit unor surse din partid.

„Vom pregăti strategia pentru campania de la alegerile locale şi vom valida candidaţii la cele şase Sectoare. De Primăria Capitalei nu se ştie încă nimic. Mai avem o şedinţă înformală în seara asta şi vom stabili“, au declarat surse din conducerea MP, pentru „Adevărul“. 

Fostul preşedinte Traian Băsescu intenţionează să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, însă amână anunţul canddiaturii sale. Potrivit unor surse din partid, Traian Băsescu doreşte, mai întâi, să-şi valideze candidaţii PSD şi PNL şi după să-şi anunţe candidatura la Primăria Capitalei. În acest moment, candidatul PNL la Primăria Capitalei este Cristian Buşoi, însă candidatura sa nu este bătută în cuie. Liberalii au inclus în sondaje alte trei nume: Adriana Săftoiu, Ilie Bolojan şi Cătălin Predoiu. 

De asemenea, PSD evaluează sociologic mai mulţi candidaţui pentru Primăria Capitalei. Cele mai mari şanse le are senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea, a cărei canddiatură este susţinută de Liviu Dragnea. 

Tot mâine, Mişcarea Populară va valida candidaţi pentru cele şase Sectoare, La Sectorul 1, unde PNL pleacă cu prima şansă, potrivit sondajelor, MP intră în cursă cu deputatul Eugen Tomac, preşedintele executiv al MP. La Sectorul 3, unde Robert Negoiţă este favorit, va candida din partea MP preşedintele MP Bucureşti Cristian Petrescu, cel care a lansat o platformă denumită „Cheamă-l pe Cristi“. 

„Creează-ţi cont şi spune-ne care sunt problemele cu care te confrunţi în relaţia cu autorităţile publice din sector. Cristi şi echipa lui de specialişti îţi vor oferi cele mai bune sfaturi şi soluţii“, sună iniţiativa lui Cristian Petrescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite