Monica Macovei: Dacă Tudorel Toader nu o susţine pe Kovesi, atunci trădează interesele ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Monica Macovei susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trădează interesele României dacă nu o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror european.

„Laura Codruţa Kovesi a fost selectată pentru funcţia de Procuror European pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane. În timp ce Toader o dădea afară, ca să mulţumească grupul infracţional organizat aflat la putere, iată că dna Kovesi a fost cea mai bună şi a ajuns în vârful piramidei pentru funcţia de Procuror European Şef, după mai multe evaluări obiective.

Acum Toader să-şi dea demisia şi să stea toată viaţa cu capul plecat. Dacă Toader nu va susţine candidatura unui procuror român, care a dovedit că este bine pregătit, pentru conducerea EPPO, atunci trădează interesele ţării. Eu votez pentru dna Kovesi“, a scris Monica Macovei pe Facebook. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat la selectarea pe primul loc a Codruţei Kovesi pentru poziţia de procuror-şef european, el spunând că îi va informa pe miniştrii de justiţie din UE despre „abuzurile” comise de osta şefă DNA.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite