Monica Macovei: Dacă Tudorel Toader nu o susţine pe Kovesi, atunci trădează interesele ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Monica Macovei susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trădează interesele României dacă nu o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror european.

„Laura Codruţa Kovesi a fost selectată pentru funcţia de Procuror European pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane. În timp ce Toader o dădea afară, ca să mulţumească grupul infracţional organizat aflat la putere, iată că dna Kovesi a fost cea mai bună şi a ajuns în vârful piramidei pentru funcţia de Procuror European Şef, după mai multe evaluări obiective.

Acum Toader să-şi dea demisia şi să stea toată viaţa cu capul plecat. Dacă Toader nu va susţine candidatura unui procuror român, care a dovedit că este bine pregătit, pentru conducerea EPPO, atunci trădează interesele ţării. Eu votez pentru dna Kovesi“, a scris Monica Macovei pe Facebook. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat la selectarea pe primul loc a Codruţei Kovesi pentru poziţia de procuror-şef european, el spunând că îi va informa pe miniştrii de justiţie din UE despre „abuzurile” comise de osta şefă DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite