Monica Macovei nu mai are birou de europarlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Macovei a rămas fără biroul de europarlamentar din centrul Timişoarei, după ce, în plenul de astăzi, aleşii Consiliului Local Timişoara au decis să nu încheie contract de închiriere cu Societatea "Timişoara", în spaţiul căreia se află, de câteva luni, biroul eurodeputatei democrat-liberale, relatează Agerpres.

Pe ordinea de zi a plenului se află un proiect de hotărâre care se referea la atribuirea unui spaţiu cu altă destinaţie decât cea de locuinţă, vizavi de Catedrala Mitropolitană din Timişoara, Societăţii "Timişoara".

Şeful Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei, Nicuşor Miuţ, a spus că, deşi Societatea "Timişoara" funcţionează la acea adresă de peste doi ani, nu există un contract de închiriere încheiat cu autorităţile, ci doar o fişă de calcul, pentru că imobilul era revendicat la data repartiţiei.

Consilierii locali au acuzat conducerea Societăţii "Timişoara" de implicare politică, fiind nemulţumiţi de faptul că aceştia au hotărât să găzduiască în sediul primit de la Municipalitate, cabinetul Monicăi Macovei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite